Leyla i Izet Hajrović odmaraju na egzotičnoj destinaciji

Piše: Redakcija

Leyla i Izet Hajrović, ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, trenutno odmaraju u Omanu. Naime, Leyla je podijelila fotografije na kojima se može vidjeti da uživaju u sunčanju i kupanju, a za putovanje su izabrali luksuzni Alila Jabal Akhdar hotel. 

Pogledajte neke od fotografija koje je Leyla podijelila. 

View this post on Instagram

INHALE x EXHALE in @skims

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

View this post on Instagram

GOLDEN HOUR ⏳ @prettylittlething

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

View this post on Instagram

Stress less and enjoy the best 🖤

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

O svojoj ljubavi s Izetom Leyla je govorila u jednom od intervjua za naš magazin. 

– U ovih sedam godina, mi smo preživjeli toliko da mislim da bi neki ljudi rekli doviđenja. Prvo smo imali općinsko vjenčanje, tek godinu kasnije svadbu, jer je Izet išao s Reprezentacijom BiH na Svjetsko prvenstvo. Nakon vjenčanja u maju 2014. godine, trebala sam se seliti za Istanbul, jer je Izet u to vrijeme igrao za “Galatasaray“. Dan nakon što smo se vjenčali, dakle, u roku od 24 sata smo otišli u Istanbul, spakovali sve naše stvari i vratili se ponovo u Zürich. Izet je raskinuo ugovor s klubom, jer nije primio platu. Ja sam prije toga dala otkaz na poslu, dakle, u roku jednog dana, život se čovjeku skroz promijeni. Ne znamo šta će se desiti, gdje ćemo živjeti, šta će biti, kakav će on klub naći. Tako da nam je taj period bio veliki izazov. Trebalo je i porodici da objasnim, zašto sada ne idem u Istanbul – rekla je ona tada. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti