Porodično druženje ih spojilo: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon što je u medije dospjela vijest kako je pjevačica Emina Jahović raskinula s turskim milijarderom Sadetinom Saranom, počelo se spekulirati kako je pjevačica dala drugu šansu bivšem mužu Mustafi Sandalu. Navodno se Emina pomirila s bivšim mužem, s kojim ima dva sina, no, o tome još uvijek ne žele javno govoriti.

View this post on Instagram

🕷

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Riješili su ljubavi da daju drugu šansu. Nedavno su se vidjeli na večeri, o svemu su porazgovarali i shvatili kako među njima i dalje ima emocija – kazao je neimenovani izvor za „Informer“.

Ni Emina niti Mustafa nisu komentirali ovakve navode, nego su još jednom zaintrigirali javnost, nakon što je pjevačica na svom Instagram storyju podijelila prvo fotografiju s bivšim mužem i njihovim mlađim sinom u avionu. Na putovanje s njima krenuo je i stariji sin, tako da je porodica bila na okupu, a u jednom od snimaka koje je Emina također podijelila mogu se vidjeti ona i Mustafa kako simpatično plešu.

Emina je u jednoj od emisija u kojoj je gostovala otkrila kako će s Mustafom proslaviti Novu godinu uz svoja dva nasljednika Yamana i Yavuza.

Pročitajte još