Pogledajte video: Ilma Karahmet snimila prvu pjesmu i spot

Piše: Redakcija

Talentirana Ilma, inače odlična učenica, svojim mocnim vokalom privukla je pažnju kako medija tako i kolega i kritičara koji joj predviđaju blistavu karijeru. Autori pjesme kažu da se Ilma pokazala kao sjajan profesionalac i saradnik dodajući da ih je “oborila s nogu” svojom interpretacijom i lakoćom s kojom je iznijela ovu poprilično zahtjevnu numeru.

– Pjesma mi se mnogo dopala još u demo verziji i znala sam da iako jeste teška, ja to mogu da donesem na pravi način. Tekst je dirljiv i baš mi se svidio, ponosna sam što su svi instrumenti živo odsvirani i što, na kraju, sve zvuči onako kako smo i zamislili. Mislim da će se i spot svidjeti ljudima jer je, nekako, baš u duhu pesme, prati je na pravi način – kaže Ilma.

Ova šarmatna tinejdžerka koja na YouTubeu ima više od četiri miliona pregleda kaže da su joj školske obaveze na prvom mjestu, a da se nada da će uporedo s njima uspjeti da gradi i muzičku karijeru pa je ovaj prvi singl prava najava onoga što tek slijedi.

– Muzika je moja ljubav, stvarno najveća i trudit ću se da opravdam dobre kritike i pozitivne komentare koji me prate od prvog nastupa u X Factoru koji mi je bio odlična odskočna daska. Drago mi je da svi lijepo reaguju na mene i moj glas, nadam se da će tako biti i u budućnosti i da će ova godina u kojoj nam svima želim puno sreće biti, u muzičkom smislu, moja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti