Beyonce sama podrgrijava priče o drugoj trudnoći

Piše: Redakcija

Beyoncé nastavlja podgrijavati glasine da je trudna i na košarkaškoj utakmici Brooklyn Nets-a koju je gledala sa suprugom Jay Z-em u ponedjeljak. Tridesettrogodišnja pop diva kaputom je pokušavala što više sakriti svoj stomak.

Mnogima je bilo čudno što pjevačica na utakmici ne skida svoj kaput, iako su svi drugi to učinili. Je li to dovoljan razlog da se posumnja da je trudna, i da ovime možda ne želi da se vidi njen stomak? Par već ima kćerku Blue Ivy, koja je proslavila treći rođendan prošle srijede.

Beyonce nikada još nije komentirala nijednu ozbiljniju situaciju iz svog privatnog života, bilo da je riječi o glasinama o razvodu, ili činjenici da je njena sestra pred kamerama u liftu izudarala Jay – Z-a, tako da sigurno neće komentirati ni priče o navodnoj drugoj trudnoći.

[nggallery id=702]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti