Još uvijek nije vrijeme: Lepa Brena otkrila zašto ne želi da joj se sinovi ožene

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Lepa Brena je za srbijanske medije govorila o tome da li priželjkuje da se njeni sinovi Stefan i Viktor uskoro ožene. Naime, novinari su je ovo pitali zbog činjenice da se sin njenog supruga Bobe, Filip, nedavno oženio, te dobio dijete. 

– Protiv toga sam da se muškarci na Balkanu žene prije tridesete godine. Savjetujem im da stvore nešto i da u životu naprave ono što su zacrtali. Tada će biti u stanju da odaberu svoju partnericu, te da ona odabere njih. Kada ste zrela i formirana ličnost, mnogo je lakše da spoznate šta je prava i iskrena ljubav – rekla je ona. 

Podsjećamo, njen stariji sin Stefan ima 26 godina, a u jednom od intervjua za srbijanske medije je otkrio da smatra da nije dovoljno samostalan kako bi se oženio i dobio djecu. 

– Ono što prvo treba da uradiš jeste da si stabilan, ostvaren i da imaš finansijsku nezavisnost od roditelja, da ti možeš to sam da izguraš. Ne bih mogao da podnesem činjenicu da mi roditelji daju pare za pelene. Zato i ne razmišljam o tome, gledam da što više radim i ostvarujem, čak i van ovog posla. Koliko-toliko sam nezavisan, ali nije to-to. Uvijek je daj još, nije to pohlepa, ali prosto takve su ambicije, svako hoće najbolje za sebe – rekao je Stefan. 

View this post on Instagram

Vidimo se veceras u @temperament.restaurant ❤️

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti