Kako bi spasila slike: Poslala pomoćnika u kuću u plamenu, a zatim ga otpustila

Piše: Redakcija

Supruga Ozzyja Osbournea, Sharon, gostovala je u britanskom “The X Factoru”, te otkrila da se nehumano ponijela prema svom pomoćniku tokom požara koji je zahvatio njihov porodični dom. Naime, do požara je došlo nakon što su Sharon i Ozzy ostavili upaljenu svijeću, a zatim otišli na spavanje. Probudio ih je alarm, a Ozzyja je čak i dohvatila vatra, ali ga je supruga gurnula u fontanu i na taj način spasila. No, to svakako nije sva drama kada je ovaj događaj u pitanju. 

Naime, ona je otkrila da je svom pomoćnika uzela masku za kisik, te je stavila svom psu, a zatim je pomoćnika natjerala da uđe u kuću i spasi umjetničke slike koje su imali. Nakon što je on odbio da to uradi Sharon ga je dodatno pritisnula, a nakon što se vratio iz kuće dala mu je otkaz kako bi mu pokazal da to što se vratio u kuću nije najgora stvar koja može da ga snađe. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti