Božić u porodici Jelene Karleuše

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša uvijek privlači pažnju, što svojim izjavama, reakcijama, te izgledom. Prije nekoliko godina izjavila je da je ateista, te da ne vjeruje u Boga. 

– Vidjeh mnogo zla u njegovo ime. Vjerujem u ljude. Ali ne u one koji se mole Bogu, a onda čine loše uz osmijeh. Čuvajte se takvih. Vjerujem u ljubav. Vjerujem u dobro. Mora pobijediti. Mora. Ne dijelim ljude po vjeri, po nacionalnosti, boji kože, seksualnom opredjeljenju, staležu. Postoji samo jedna vjera – biti čovjek. A kao čovjek, ja ne čestitam vjerski praznik. Čestitam život. Čestitam svakom ko živi kao lav, ponosno, časno i vrijedno. I ko ostaje lav do kraja. Želim vam svima zdravlje, mir, ljubav i blagostanje. Borite se za to. 

No, njene kćerke ipak nisu krenule maminim stopama pa se raduju praznicima. Na Instagramu je osvanuo video kako dijele pogaču, i traže kovanicu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti