Udala se udovica pjevača koji je počinio samoubistvo

Piše: Redakcija

Foto: Instagram https://www.instagram.com/p/B67xVDrgveC/

– S radošću i ljubavlju želim objaviti kako sam se 4. januara vjenčala za divnog muškarca, velikog prijatelja i krasnog sina – napisala je 42-godišnja Talinda.

Osvrnula se i na lažne medijske napise da se za novog supruga vjenčala na isti dan kad i za Chestera. 

– Dan koji smo odabrali imao je posebno značenje. Moja godišnjica s Chesterom padala je na 1. januar, ali nismo se vjenčali na taj dan. Prvi januar će zauvijek biti dan na koji sam se vjenčala s Chesterom. Nikad ne bih zasjenila taj prekrasni dan s nečim drugim – pojasnila je Talinda na Instagramu.

Chester Bennington je počinio samoubistvo 20. jula 2017. godine, a njegova je udovica u septembru 2019. objavila da se zaručila za Michaela.

– Želim vam reći kako je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Chestera i nastaviti sa svojom životnom misijom. Svi koji ste izgubili nekoga možete ponovno biti sretni. Svi u srcu možete napraviti mjesta za tugu radost, sreću i ljubav – izjavila je tada Talinda. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti