Novosti

Kako su Amra i Edin Džeko izgledali prije šest godina

Jedan od najpoznatijih parova zasigurno su Amra i Edin Džeko. Par se vjenčao 2016. godine. S javnošću su tad podijelili fotografiju, ali nisu previše govorili o tome. Svoju vezu počeli su 2012. godine. Ipak, Amra je u velikom intervju za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način – rekla nam je Amra.

Amra i Edin Džeko često obraduju svoje fanove zajedničkom fotografijom, a to je bio i danas slučaj. Amra je na svom instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju i tako obradovala sve njene fanove. Ovako su izgledali prije šest godina. 

Podsjećamo, Amra i Edin ubrzo nakon vjenčanja su dobili kćerku Unu, a dvije godine kasnije i sina Danija. Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiju.

Pratite nas na društvenim mrežama