Joaquin Phoenix iznenadio sve: Nosit ću jedno odijelo na sve događaje

Piše: Redakcija

AFP

Glumac Joaquin Phoenix na dodjeli Zlatnih globusa održao je emotivan govor o ljudskom utjecaju na klimatske promjene. Dotaknuo se i teme ‘brze mode’ i obećao kako će tijekom ove sezone dodjela nagrada na svaki događaj nositi isto odijelo.

https://www.instagram.com/p/B6U90JPFbyc/?utm_source=ig_embed

Odijelo je dizajnirala Stella McCartney, koja je i sama poznata po zagovaranju proizvodnje održive odjeće od materijala koji se mogu reciklirati. Na svom Instagram profilu pohvalila je glumca.

– Ovaj čovjek je pobjednik… Odabrao je personalizirano Stella odijelo jer želi donositi odluke koje su dobre za budućnost planeta i svih bića na njemu.

Joaquin je pohvalio i organizatore dodjele nagrada koji su odlučili servirati isključivo vegansku hranu. Osim toga koristili su crveni tepih koji će ponovo upotrijebiti, kao i papirnate slamke, zabranili su upotrebu jednokratne plastike i vodu su posluživali u staklenim bocama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti