Justin Bieber javno progovorio o bolesti s kojom se bori već neko vrijeme

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/

Muzičar Justin Bieber veliku slavu postigao je u tinejdžerskim danima,a sada je sve rjeđe u javnosti i promijenio je način života. Mladi pjevač nedavno je javno progovorio o bolesti s kojom se bori već neko vrijeme.

– Mnogi ljudi su govorili kako izgledam užasno, da sam na methu i slično. Nisu uspjeli shvatiti da mi je nedavno dijagnosticirana lajmska bolest. I ne samo to. Imam hroničan oblik mononukleoze, koja utječe na moju kožu, funkcije mozga, energiju i općenito zdravlje. Ispričat ću vam kako se borim i nadilazim bolest. To je bilo teških nekoliko godina, ali dobivam odgovarajući tretman koji će mi pomoći da potpuno ozdravim i vratim se jači nego ikad – napisao je Justin na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Love from the BIEBERS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Lajmska bolest je infektivna bolest koju uzrokuje bakterija Borrelia burgdorferi koju prenose zaraženi krpelji. Pjevača su podržale brojne zvijezde poput Avril Lavigne, koja također boluje od iste bolesti, te sestara Belle i Gigi Hadid, čija majka je oboljela 2012., te je izgubila sposobnost čitanja, pisanja i gledanja televizije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti