5 nepoznanica o Kate: Bila je najstarija mlada u britanskoj kraljevskoj porodici, kuha sama,a prijateljima poklanja svoju marmeladu

Piše: Redakcija

O britanskoj kraljevskoj porodici znamo praktično sve, no, ipak postoje nepoznate činjenice o vojvotkinji od Cambridgea Catherine, supruzi princa Williama, koje znaju tek rijetki. Jedna od poznatih stvari je i ta da će ona za nekoliko mjeseci roditi svoje drugo dijete, a Britanski mediji otkrivaju pet manje poznatih činjenice o njoj:

1. Kada se 2011. godine udala za princa Williama imala je 29 godina, i vjerovali ili ne, bila je najstarija mladenka u historiji britanske kraljevske porodice.

2. Ona ima kuhara u palači koliko hoće, čak i jedog ličnog, no, ona ipak uživa da sama sprema jela za sebe, supruga i njihovog sinčića princa Georgea. Tako Catherine priprema domaću mermeladu koju nerijetko daruje prijateljima.

3. Iako je svi znaju kao Kate, ona ne voli kada je tako zovu, te joj više prija kada je zovu njenim punim imenom Catherine.

4. Ona je u samom vrhu ikona stila, ali to nikoga ne treba da iznenađuje budući da je svojevremeno radila u modnoj kući “Jigsaw Junior”.

5. Navodno najviše voli da jede grašak, salate, losos, te jela s roštilja. No, pazi na liniju, jede manje obroke i redovno vježba.

Pročitajte još