Sandra Bullock u 56. godini izgleda duplo mlađe

Piše: Redakcija
 

Izgleda da poznata glumica i producentica Sandra Bullock jednostavno ne stari. Na poslovni sastanak se uputila u poderanim farmerkama koje je iskombinirala s plavo bijelim džemperom i bijelim patikama. Look je upotpunila plavom torbicom i zlatnim nakitom. Čini se kako je 55-godišnja Sandra ekološki osvještena jer je jednokratnu plastičnu čašu za kafu zamijenila termosicom koja se savršeno uklopila u outfit.

Proslavila se sredinom 1990-ih, ulogama u filmovima Brzina i Dok si spavao. Dobitnica je Oscara za najbolju glumicu i Zlatnog globusa za najbolju glumicu u drami za ulogu u filmu Priča o prvaku. Jedna je najimućnijih holivudskih glumica, čije se bogatstvo procjenjuje na 85 miliona američkih dolara. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti