Beživotno tijelo Nede Arnerić pronašao brat Predrag

Piše: Redakcija

Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Kako je to prenio srbijanski Kurir beživotno tijelo glumice pronašao njezin brat Predrag. Htio je posjetiti sestru, ali vrata od stana bila su zaključana. Budući da se nitko nije javljao na pozive, Predrag Arnerić je nazvao bravara koji je otvorio vrata. Po ulasku u stan naišao je na grozan prizor – preminulu Nedu na stolici. Hitna pomoć je odmah konstatirala smrt, a tragovi nasilja nisu bili vidljivi.

U svom posljednjem intervjuu za magazin „Azra“ Neda je otkrila kako dživljava prolazak godina, te da li ih se boji.

 – Ništa ja to ne osjećam. Prestravim se kada izgovorim koliko mi je godina, ali ih ne osjećam. Još me ne muče i nemam problem s njima, samo mi se nekad učini da mi život isuviše dugo i intenzivno traje. Nikako da se smiri, nikako da odahnem.

Kompletan intervju čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti