Jedna od omiljenih pjevačica ne krije tugu: Dijete je imalo samo 11 sedmica

Piše: Redakcija

Američka pjevačica Christina Perri, ako je suditi po njenoj objavi na Instagramu,  prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda. 

– Danas sam imala spontani pobačaj. Dijete je imalo samo 11 sedmica. Potpuno smo šokirani i srce nam je slomljeno. Samo sedmica nas je dijelila od objave sretne viejsti – napisala je ona i dodala da je ovo napisala kako bi, između ostalog, kod ljudi podigla svijest o tome da pobačaj nije sramota. 

View this post on Instagram

💔

A post shared by christina perri (@christinaperri) on

– Jako sam tužna, ali me nije sramota. Ovo iskustvo me samo podsjeća na to koliko su žene moćne. Kada za to dođe vrijeme, probat ćemo ponovo, ali danas oplakujemo mali izgubljeni život – napisala je, između ostalog, ona.

Podsjećamo, Perri i njen suprug Paul Costabile imaju kćerku  Carmellu Stanley, a pjevačica nije krila da se nakon prvog porođaja borila sa depresijom. 

https://www.instagram.com/p/B6dcAAJl8d0/?utm_source=ig_embed

– Najviše me pogodilo kada sam prestala sa dojenjem uoči Božića. Bila sam užasno tužna i po glavi su mi se stalno motale crne misli. Mislim da se žene često pretvaraju da im nije ništa jer se od njih očekuje da budu savršene majke – govorila je ona tada. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti