YouTuberka o gubitku sina: Sahranili smo ga u haljinici napravljenoj od moje vjenčanice

Piše: Redakcija

Brittani Boren Leach, jedna od omiljenih YouTuberki, je prije 15-ak dana na svom Instagram profilu podijelila vijest o smrti  tromjesečnog sina Crewa, a sada je otkrila i nove detalje. 

– Koliko bih voljela da je ovo fotografirano danas. Sve bih dala da ga ponovo držim u naručju. Sahranili smo ga u haljinici napravljenoj od moje vjenčanice, s najdražim igračkama njegove braće i umotanog u njegovu omiljenu nosiljku s fotografije – napisala je, između ostalog, ona ispod fotografije sa pokojnim sinom. 

View this post on Instagram

Oh how I wish this picture was taken today, I would give anything just to hold him this close again. Those of you who were following me before and “knew” Crew, knew he lived in this wrap. It was his favorite place to be. We buried him dressed in a gown made from my wedding dress, with a small favorite toy from each of his siblings, and this striped wrap placed snugly over him. I figured, who is better to carry him until I get there, than Jesus. 💙 If I could say one thing to you, here it is. Take all the pictures. Forget the laundry. Forget the dishes. It really doesn’t matter. Just love your babies. Breathe in their scent. Memorize their smile. And love them really really hard. #crewscrew

A post shared by Brittani Boren • YOUTUBE MAMA (@brittaniborenleach) on

Podsjećamo, Brittani je krajem prošle godine sina stavila na spavanje, a kada se vratila da provjeri kako je on nije disao. Dok je dječak boravio u bolnici, ona je dijelila njegove fotografije, a nakon smrti je otkrila da će donirati njegove organe kako bi spasili četiri mala života. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti