Novi uspjeh porodice Obama: Njihov film „American Factory“ u utrci za Oscara

Piše: Redakcija

Produkcijska kuća Michele i Baracka Obame u ponedjeljak je osvojila nominaciju za Oscara za „American Factory“, dokumentarac koji govori o tome šta se dogodilo radnicima kada je kineski milijarder kupio tvornicu na američkom Srednjem zapadu. „American Factory“ prvi je film u produkciji Higher Ground Productions, kompanije koju su bivši američki predsjednik i njegova supruga osnovali 2018., nakon što su se dogovorili oko distribucije s Netflixom.

https://www.instagram.com/p/B7GpWGCHH6g/

– Drago nam je da je „American Factory“ nominiran za najbolji dokumentarac. To je priča koju ne vidimo često, to je upravo ono što Michele i ja želimo postići s Higher Ground. Čestitke autorima i cijelom timu – napisao je Barack Obama na Twitteru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti