Novosti

Bolovala je od depresije: Posljednja želja Nede Arnerić

Legendarna glumica Neda Arnerić napustila nas je prošle sedmice u 67. godini života, a uzrok smrti još uvijek nije otkriven. Kako su prenijeli srbijanski mediji, Nedino beživotno tijelo je u njenom stanu u beogradskom naselju Vračar pronašao brat Predrag koji je došao da je potraži jer mu je nije odgovarala na telefonske pozive. Preminula je na dan rođenja svog pokojnog supruga Milorada Mešterovića na čiji se odlazak, kako je i sama isticala, nikada nije navikla. Njena prijateljica Jelena Tinska je za srbijanske medije govorila o tome da je Nedina želja bila da bude sahranjena u tajnosti. 

– Znajući Nedu, vjerujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom – rekla je ona i otkrila da je Neda bolovala od depresije. 

– Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo i mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život – rekla je ona. 

Podsjećamo, Neda je u oktobru prošle godine govorila za naš magazin, što je bio jedan od posljednjih intervjua u njenoj karijeri. Šta nam je tom prilikom rekla pročitajte ovdje.