Amber Heard: U vezi sa ženom koja bije najtežu životnu bitku

Piše: Redakcija

Kako prenose strani mediji, poznata glumica Amber Heard u vezi je s Biancom Butti, direktoricom fotografije koja živi u Los Angelesu. Naime, ovo je njena prva zvanična veza, barem ako je vjerovati paparazzo fotografijama,  nakon razvoda od glumca Johnnyja Deppa s kojim se i dalje sudi zbog optužbi za  nasilje, uvrede i klevetu. 

https://www.instagram.com/p/B7S9FU6nKP6/

Kada je riječ o životu njene djevojke, Biancino ime se u posljednje vrijeme najčešće pominje u kontekstu raka dojke s kojim se suočila prije četiri godine, a koji se, kako su to prenijeli strani mediji, vratio prošle godine. To što je Amber u vezi sa ženom ne iznenađuje obzirom na činjenicu da nikada nije krila da je privlače pripadnici oba pola, a prije ljubavi s Deppom je bila s Tasyaom van Ree. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti