Arduana Pribinja sa suprugom: Zaljubljena sam u Supermena

Piše: Redakcija

 

Poznata bh. voditeljica i novinarka televizije Al Jazeera Balkans, Arduana Pribinja, na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju sa suprugom Mahirom Vražalićem za kojeg se udala 2015. godine. 

– Zaljubljena sam u Supermena – napisala je ona ispod fotografije na kojoj se sa suprugom drži za ruku. 

View this post on Instagram

In Love with Superman. #luckygirl🍀

A post shared by Arduana Pribinja (@arduana) on

Podsjećamo, Arduanina velika ljubav, pored novinarstva je i kuhanje. Naime ona vodi blog „Delicious by Arduana“, na kojem sa čitateljima dijeli najljepše slane i slatke recepte iz svoje kuhinje. 

– Oduvijek sam voljela kuhati i oduvijek su moji prijatelji dolazili na druženja uz specijalitete koje spremam. Ideja za blog se javila nakon niza upita mojih prijateljica da im dam svoje recepte. Mislila sam da bi bilo dobro da sve skupljam na jedno mjesto gdje bi svima bili dostuni i tako je nastao „Delicious by Arduana“ web site i IG nalog. Svake sedmice i jedno i drugo posjeti po nekoliko hiljada ljudi, a šalju mi i fotografije hrane koju spreme po mojim receptima i meni je to sjajno. To vidim kao razmjenu pozitivne energije, a to što s drugima dijelim nešto što me čini sretnom multiplicira moju radost – rekla nam je Arduana jednom prilikom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti