Tuga na beogradskom groblju: Porodica i kolege se opraštaju od Nede Arnerić

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bubf1D7hFyx/

Glumica Neda Arnerić preminula je 10. januara u 67. godini, a danas poslijepodne su se od nje u Aleji zaslužnih građana u Beogradu oprostili njeni najbliži. Na groblju se okupilo oko 150 prijatelja, kolega i članova porodice. Na posljednji ispraćaj je došla i glumica Anica Dobra, koja nije mogla zadržati suze.

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Posljednja želja preminule glumice bila je da bude pokopana u krugu porodice i prijatelja, a tražila je i da bude kremirana te pokopana na Novom groblju u Beogradu pored najveće ljubavi svog života, Milorada Mešterovića.

Photo: PIXSELL

Tri mjeseca prije smrti Neda je dala intervju za naš magazin u kojem je kazala: „Ponekad mi se učini da mi život isuviše dugo traje“. Ostatak intervjua možete imati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti