Meghanin otac razočaran njenom odlukom

Piše: Redakcija

Iako nije u kontaktu sa svojom kćerkom Meghan, Thomas Markle ne prestaje kritizirati njene poteze. Nakon što je kraljica Elizabeta službeno potvrdila da se Meghan i Harry povlače s kraljevskih dužnosti i da se sele u Kanadu, Thomas je za Channel 5 dao intervju u kojem iznosi svoje nezadovoljstvo.

Markle je ponovio kako je razočaran Meghaninom odlukom i dodao: “Svaka djevojčica želi postati princeza. Meghan je to i dobila i sada sve, kako se čini, odbacuje zbog novca”.

https://www.instagram.com/p/B7ODPUMg1UH/?utm_source=ig_embed

Opisuje kraljevsku porodicu kao ‘jednu od najboljih dugoživućih institucija ikad’ i kaže: “Uništavaju instituciju i čine je jeftinom… Pretvaraju je u supermarket s krunom. To je besmisleno i oni to ne bi trebali raditi”. 

Iako je godinama od Meghan tražio da stupe u kontakt, sada kaže kako se sve manje nada da će se to dogoditi te kako su Meghan i Harry ‘izgubljene duše’. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti