Kćerka legendarne Susan Sarandon: Razvod shvatam kao izrazito traumatično iskustvo

Piše: Redakcija

Eva Amurri Martino, kćerka legendarne Susan Sarandon, prolazi kroz težak životni period. Razvodi se od supruga Kylea Martina, dobila je dijabetes i trudna je sa trećim djetetom. Starateljstvo nad djecom dijele, a razvod je i dalje u toku, čak iako stiže treće dijete. Suočavanje sa razvodom je veoma teško, a na svom blogu je nedavno napisala kako se rasplakala u automobilu nakon što je djecu dovela kod oca, da provedu prvi vikend s njim. 

Glumica je priznala da joj je prvo odvajanje od djece bilo izrazito traumatično i emotivno iskustvo jer je to bio ogroman korak u procesu njihovog razdvajanja. Djeca su većinu vremena sa njom, tako da je stres i više nego prisutan, pogotovo pripreme za vrtić, kupanje i odlazak u krevet. Na svu sreću, podjela roditeljskih obaveza sa uskoro i zakonski, bivšim mužem, ide dobro i komunikacija teče na dnevnoj razini. Par je u braku proveo 8 godina, a pravi razlog njihovog razvoda još uvijek nije poznat javnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti