Victoria i David Beckham: Naše upoznavanje je bilo neugodno

Piše: Redakcija

AFP

Sean Smith nedavno je objavio biografiju o Spice Girls koja otkriva mnoge, dosad, nepoznate detalje o životima pjevačica i upravo on je bio presudan za upoznavanje jednog od najpoznatijih bračnih parova u svijetu, Victorie i Davida Beckham-a. No, njihova veza je počela pomalo neugodno.

Victoriju je poveo sa sobom na humanitarnu utakmicu Manchester Uniteda i Chelsea. Poslije utakmice, pjevačica se dosađivala i škiljila po prostoriji, jer je zaboravila staviti sočiva, a menadžer ju je upravo tada upoznao sa Davidom.

Iako u tom momentu to nije bila ljubav na prvi pogled, poslije Liverpool-ove utakmice, dvije sedmice poslije, fudbaler je pozvao Victoriju na večeru. Sean tvrdi da je ona tražila njegov broj, a on se, navodno bojao da će ga odbiti, pa je zahtijevao da ona njemu da svoj. Sutradan, David je pozvao na drugi sastanak, gdje su se našli na parkingu puba u Londonu, a druženje nastavili u stanu Mel C, jedne od članica Spice Girls.

U vezi su od 1997. godine, a vjenčali su se dvije godine poslije. Imaju četvero djece, tri sina i jednu kćerku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti