The Rock se jedva suzdržao da ne zaplače: Potresen sam tatinom iznenadnom smrću

Piše: Redakcija

Glumac Dwayne Johnson, objavio je potresan video-snimak u kome je govorio o iznenadnoj smrti svog oca prošle sedmice. Naime, čuveni nekadašnji profesionalni hrvač Rocky Johnson preminuo je u 75. godini. Njegov sin Dwayne (47) na Instagramu se jedva suzdržavao da se ne rasplače govoreći o tome kako nije imao šansu ni da se oprosti od oca.

The Rock se zahvalio svim fanovima na velikoj podršci i saučešću koje su mu izjavili kada je objavio da njegov otac više nije među živima.

– Izgubio sam svog starog prije neki dan, izgubio sam ga tek tako. Nisam imao šansu ni da mu kažem ‘zbogom’. Dao bih bilo šta sada da ga zagrlim jako i poljubim ga prije nego što ode i samo bih mu rekao ‘hvala, volim te i poštujem te’ – kazao je Johnson.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti