Jennifer Aniston otkrila neočekivan detalj s dodjele nagrada na kojima je ukrala svu pažnju

Piše: Redakcija

AFP

Nakon dodjele SAG nagrada, američka i svjetska javnost ne prestaje da priča o Jennifer Aniston i njenom prvom javnom susretu s Bradom Pittom otkad su se rastali 2005. godine. Glumica je danas u centru pažnje zbog toga kako ju je Brad gledao, kako ju je uhvatio za ruku, ali ništa manje pažnje nije privukla ni njena elegantna satenska haljina. Glumica je, naime, odlučila da je obuče bez brushaltera, a mnogima je bilo zanimljivo i to što je ona ostala savršeno ravna.

AFP

 

Svako ko je nosio saten zna koliko se odjeća od njega lako gužva, a Jennifer Aniston mislila je i na ovaj detalj, pa je na crveni tepih stigla ovako.

– Nije izgužvana… Teže je nego što izgleda! ― napisala je glumica u opisu simpatične fotografije koju je podijelila na Instagramu.

Među onima koji su prokomentarisali fotografiju šarmantne glumice našao se i određeni broj njenih slavnih prijatelja, pa je tako Courteney Cox napisala:

– Koliko se ponosim tobom! I izgledaš prelijepo ― napisala je Jenniferina najbolja drugarica i koleginica sa snimanja serije Prijatelji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti