Leonardo i Brad: Imamo nadimke jedan za drugog

Piše: Redakcija

Omiljeni glumački duo, Leo i Brad u posljednjih nekoliko mjeseci prava su senzacija.

Brad Pitt prije nekoliko večeri na dodjeli SAG nagrada, osvojio onu  za najboljeg sporednog glumca u filmu ”Once Upon a Time in Hollywood”, a često njegov govor ne prođe, a da ne spomene kolegu sa seta Leonarda DiCaprija.

Niko ne ostane ravnodušan kada se ovaj duo nađe na istom mjestu, a fanovi su ostali oduševljeni nakon što su otkrili da Leo i Brad imaju nadimke jedan za drugoga.

– Moram zahvaliti osobi koja je moj ”partner in crime”, LDCkazao je Brad za vrijeme govora na dodjeli Zlatnih globusa u obraćanju Leu.

https://www.instagram.com/p/B69vmFJFhmj/

Novinari su, zatim, Pitta na crvenom tepihu SAG-a pitali da li je Leo pronašao nadimak za njega na što je glumac odgovorio:

– Ljubavnik. Zove me ”ljubavnik”. Malo je zbunjujuće, ali nosim se s tim – otkrio je Brad i oduševio fanove širom svijeta. 

View this post on Instagram

Brad and Leo

A post shared by Vintage Era (@the.vintage.era_) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti