Glumica šokirala izjavom o tri dana staroj kćerki: Moje dijete nije bilo samo, bilo je s psom

Piše: Redakcija

Nije tajna da su poznate osobe gotovo svakodnevno tema u svjetskim medijima čiji predstavnici im, nerijetko, pokušavaju “ući” u privatni život. U skladu s tim se često piše čak i o tome kakva je ko majka, odnosno otac, a različiti poznati na to različito reagiraju. No, jedna od reakcija koja je najviše oduševila, a možda i šokirala javnost je ona glumice Shay Mitchell koju su “napali” da je izašla u grad ubrzo nakon porođaja. 

– Nisam provjeravala komentare u tom periodu, ali izgleda da su ljudi bili jako uznemireni što sam tri dana nakon porođaja otišla na žurku. Prva stvar, nisam otišla na žurku tri dana nakon porođaja i moje dijete nije bilo samo, bilo je s mojim psom, tako da… – napisala je ona. 

No, to svakako nije sve o čemu je ona govorila. 

– Vidim da ljudima smeta i to što sam objavila fotografiju na kojoj dojim dijete. Izgleda da sam zaboravila da pogledam dijete u oči kako bismo ostvarili kontakt. Molim vas, pošto sve znate, a ja ne znam ništa, pošaljite mi link da skinem upustvo o roditeljstvu i da konačno sve uradim onako kako treba – napisala je ona. 

Podsjećamo, ona je u oktobru prošle godine rodila kćerku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti