Pink uoči 40. rođendana: Ostarit ću na dobri stari način

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuolwV8BNOD/

Pjevačica Pink je uoči 40. rođendana na svom Twitteru napisala pismo samoj sebi. Objasnila je svoj stav o starenju i plastičnim operacijama.

View this post on Instagram

The Brits

A post shared by P!NK (@pink) on

– Draga ja, stariš. Vidim bore. Pogotovo kada se smiješ. Nos ti raste. Osjećaš se (i izgledaš) čudno dok se navikavaš na novu realnost – napisala je Pink i nastavila: “Ali tvoj nos izgleda kao nos tvoje djece i tvoje lice bora se gdje se smiješ”. 

Priznala je kako “s vremena na vrijeme razmišlja o plastičnim operacijama”, ali da “jednostavno ne može podržati takvo što” i dodala: “Želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta”. Izjavila je i kako je “sretna što se nikada nije morala oslanjati na izgled”.

Pismo je završila je u svom stilu: “Ostarit ću na dobri stari način – u baletnoj suknjici jureći 50 kilometara na sat 30 metara u zraku”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti