Fotografije s vjenčanja Dashe Zhukove

Piše: Redakcija

Dasha Zukova, bivša supruga Romana Abramoviča, priredila je vjenčanje dan ranije nego što je očekivano zajedno sa svojim zaručnikom, milijarderom, Stavrosom Niarchosom. Ova Ruskinja i grčki nasljednik brodograđevnog carstva priredili su luksuzno vjenčanje u St. Moritzu vrijedno 6,5 miliona dolara, a među gostima je bila čak i princeza Beatrice.

Svadbena proslava održana je dan ranije nego što se očekivalo, a sva priprema ovog raskošnog vjenčanja odrađena je u tajnosti. Među gostima je navodno bila i modna dizajnerica Stella McCartney, a vizažistica slavnih, Gucci Westman, podijelila je na društvenim mrežama fotografiju s glumicom Kate Hudson. Na društvenim mrežama ubrzo su uslijedile fotografije s vjenčanja a vi ih možete pogledati u nastavku:

View this post on Instagram

Stavros Niarchos III & Dasha Zhukova ❤️ bride wore Valentino #Repost @madameei with @reposter.app . #JetSet Winter Wedding: One more picture of Stavros Niarchos and his wife Dasha Zhukova on their wedding party in Saint Moritz. Isn’t she stunning in this Valentino dress? Photo: @germanlarkin via my dear follow @stella_ksk (thank you). . . . . #StavrosNiarchos #DashaZhukova #winterwedding #saintmoritz #stmoritz #wedding #Royalwedding #valentinodress #greek #russia #russian #Abramovich #bodareal #royalfamily #billionaire #parishilton #romanabramovich #bride #bridetobe #charlottecasiraghi #pierrecasiraghi #pierrecasiraghi #highsociety #princesscaroline #onassis #parishilton #weddinggown #niarchos #weddingdress #winterstyle

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

Podsjećamo, Dasha i Stavros zaruke su proslavili prošle godine u julu, a tada su s njima također slavila i brojna poznata imena. Zhukova se od Abramoviča rastala u augustu 2017. godine, a u braku su bili 10 godina. Dasha je Abramoviču bila treća supruga, a u braku su dobili i dvoje djece.

Dasha je s grčkim nasljednikom viđena već nekoliko mjeseci od razvoda s Abramovičem, ali su se u početku veze ipak trudili što više skrivati od medija. Prije nego što su započeli vezu, Dasha i Stavros godinama su bili prijatelji. Stavros je tokom mladosti bio s Paris Hilton, Mary Kate Olsen i Lindsay Lohan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti