Rebel Wilson: Radikalne mjere američke komičarke

Piše: Redakcija

 

Foto: Instagram

Otkad se pojavila na sceni, Australijska glumica i komičarka Rebel Wilson jedna je od omiljenih glumica Hollywooda, a nedavno je odlučila preduzeti radikalne mjere. Naime, prepoznatljiva je po višku kilograma i upravo to joj je donijelo nevjerovatno veliki broj uloga. U određenom periodu kružile su priče da se Rebel ”namjerno” udebljala kako bi uspjela u svijetu filma, što je i potvrdila.

– Pomislila sam: Oh. Ta djevojka je nagrađena smijehom i to joj polazi za rukom lakše nego meni. O čemu je riječ? Jer sam mislila da u našem talentu nije bilo previše razlike. I sjećam se da sam jasno pomislila: To je zato što je deblja. Kako mogu da dobijem više smijeha? Možda kada bih bila deblja..I iznenada sam bila deblja i bavila se komedijom – otkrila je glumica

 Rebel, također, smatra da su krupnije djevojke bolje komičarke i da ona uzima nešto što svi smatraju manom i pretvara ga u nešto pozitivno.

– Ja svoj višak kilograma vidim kao prednost, dok ga mnoge žene vide kao manu – kazala je glumica

Za vrijeme snimanja jednog filma 2012. godine u ugovoru je stajalo da ne smije da izgubi ni gram.

https://www.instagram.com/p/B7jpApaJD02/

No, nakon nekoliko godina poslije ove kontroverzne izjave, glumica je promijenila mišljenje i odlučila je prestati sa njegovanjem gojaznosti. Ranije je već najavila da će 2020. godina biti „godina zdravlja“, a očigledno je na odličnom putu. Njen trener je objavio fotografiju koja pokazuje koliko je zapravo do sad smršala, zahvaljujući napornom vježbanju sa samo jednim danom odmora u sedmici.

– Ponosan sam na tebe, djevojko – napisao je njen trener.

Prema informacijama američkih medija, Rebel je već smršala 45 kilograma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti