S pravom je nazivaju kraljicom modne piste: Irina Shayk još jednom pokazala zanosnu figuru

Piše: Redakcija

 AFP

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki na svijetu, u modnom biznisu skoro je već dva desetljeća, a zbog njenog izgleda, figure i stava mnogi joj predviđaju još dugo godina provedenih na modnoj pisti.

AFP

Kao i nebrojeno puta do sada, glavna tema revije Jeana Paula Gaultiera u Parizu bila je upravo ruska manekenka Irina, a pažnju je prije svega privukla seksepilnom kreacijom. U mini korzetu od satena 34-godišnja ljepotica izazvala je pažnju okupljenih.

AFP

Njene duge noge, zavodljiv hod po pisti, lijepo lice i seksi pogledi jednostavno nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Cijela izazovna kombinacija francuskog modnog dizajnera došla je do izražaja kada se Irina okrenula i pokazala čarape s motivom Eiffelovog tornja na listu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti