Madonna: Bolovi kroz koje prolazim su preveliki, ovo mi je prava kazna

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxZ_-nwBQ1X/

Legendarna Madonna na jednoj je od najizazovnijih turneja u svojoj karijeri. ”Madame X” je naporna u toj mjeri da, osim što često radi pauze, podvrgava se i nekim od suludih tretmana kako bi izdržala izazove.

Sa ovakvim tempom teško bi se nosile i njene duplo mlađe kolegice, pa ne čudi što je kraljica popa sebi zadala strogi režim. Turneja ”Madame X”, koja je počela u septembru, na meti je kritika jer su neki od datuma otkazani, čak osam dosad. Razlog otkazivanja je Madonnaina teška bol i bila iscrpljenost.

Spomenuti simptomi javljaju se uprkos svim pripremama kojima se Madonna podvrgla, a koje uključuju ledene kupke, masaže i transfuzije krvi. Iako nikome ne treba ništa dokazivati, odlučna je u tome da se show nastavi.

– Presretna sam zbog koncerata koje radim svake večeri i odgoda mi je prava kazna. No, bolovi kroz koje prolazim su preveliki i moram odmarati kako bih se vratila jača i kako bismo zajedno nastavili putovanje kroz turneju ”Madame X” – kazala je Madonna

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti