Milica Todorović: Raskid me je slomio, a onda mi je u život ušao Petar

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Milica Todorović napokon je progovorila o vezi s glumcem Petrom Strugarom. Učinila je to u intervjuu za magazin Hello. 

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Snimala sam spot za pjesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su mi ljudi iz produkcije rekli da su ga našli. To je bio konj Petra Strugara, a meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došla sam na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja i sada je to već zajednički konj – otkrila je ona kroz smijeh. 

Naime, ona je za ovaj medij govorila i o šestogodišnjoj vezi s Milošem Paunovićem koju je nedavno raskinula. 

– Nije lako okončati vezu poslije šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se, međutim, da nismo jedno za drugo. Teško sam podnijela raskid, mjesecima sam se borila s unutrašnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu koji mi se dešavao osjećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je, niotkud, u život ušao Petar i sve se promijenilo. Umjesto “ljubav manje” desila mi se “ljubav više”. Konačno sam sretna – rekla je ona. 

https://www.instagram.com/p/B7tHFbLp80A/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti