Majka Meghan Markle iz sjene je utjecala na odluku kćerke i Harryja da napuste kraljevsku porodicu?

Piše: Redakcija

U cijelom izlasku Meghan Markle i princa Harryja iz kraljevke porodice, par je upravo u njoj pronalazio smirenje i utjehu. S nepokolebljivom odanošću prema kćeri i zetu, sve su glasnija nagađanja kako je upravo Doria Ragland imala tihi, ali odlučujući utjecaj u odluci para da potraže financijsku nezavisnost i započnu novi život daleko od Buckinghamske palače.

Doria Ragland, majka Meghan Markle, svoju je kćer od njene najranije dobi učila kako ne treba ništa raditi ukoliko za isto neće biti nagrađena, a njihov bliski odnos odavno je poznat cijelom svijetu. No, Doria je u posljednje vrijeme postala bliska i sa svojim zetom, Harryjem, koji je upravo u njoj pronašao majčinsku figuru, nešto za čime je žudio svih ovih godina otkako je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći izgubio majku, princezu Dianu.

– Upravo se njoj Harry okreće i traži savjete. Ona je poput kraljice – nikada se ne žali niti ikada išta objašnjava. Opuštena je, a kad ljudi vide njenu naušnicu u nosu i dreadlockse misle da je cool, no, nemojte da vas zavara, nemojte je podcijeniti, jer ona je od čelika – otkrio je izvor blizak Doriji Ragland i nastavio:

– Meghan joj je oduvijek vjerovala u potpunosti, a sada je postala i oslonac Harryju koji je svoju majku izgubio vrlo rano. Doria je jako topla, nevjerojatno kuha i majčinski je tip, no, s druge strane, nije neko ko traži i želi pažnju, a njena diskrecija Harryju je sve.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti