Najbolji atletičar na svijetu objavio da mu stiže prvo dijete

Piše: Redakcija

Najboljih atletičara svih vremena i osmerostruki osvajač zlata na Olimpijskim igrama, Usain Bolt objavio je na Instagramu sretnu vijest kako on i njegova zaručnica Kasi Bennett očekuju prvo dijete. Na fotografiji koju je podijelio vidi se Kasi kako hoda plažom u dramatičnoj dugačkoj crvenoj haljini, istaknutog stomaka.

– Samo želim reći kako će se ovdje pojaviti kralj ili kraljica – napisao je Usain.

Prinova će im stići nakon pet godina veze i dvije godine zaruka, na koje se, sada penzionisani sprinter i aktualni igrač australskoga nogometnog kluba Central Coast Mariners, odlučio nakon što mu je Kasi oprostila prevaru i time dala još jednu šansu njihovoj vezi. Jamajkanac i njegova tri godine mlađa zaručnica nakon prebrođene krize bili su sretniji nego ikad, a sad im se, skorašnjim dolaskom nasljednika, sreća udvostručila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti