Karleuša se oglasila nakon što ju je iskopirala svjetska zvijezda Ariana Grande: Smiješno je

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Američka pjevačica Ariana Grande zasjala je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja u Los Angelesu, a sve je oduševila u raskošnoj sivoj til haljini u kojoj je izgledala kao da je ispala iz bajke. Nosila je visoki rep, njenu karakterističnu frizuru, a i ponovo je od šminke najupečatljiviji bio jaki crni tuš. No to ne bi bilo toliko zanimljivo da srbijanska pjevačica Jelena Karleuša nije pronosala gotovo identičnu haljinu kada je radila editorijal za jedan srbijanski magazin. Oglasila se na svom profilu i uporedila te dvije fotografije: 

Jelena je objavila i komentar ispod posta s fotografijama i napisala je: 

– Hej, zdravo @arianagrande. Uredu je imati istu haljinu, ali ako je haljina rađena po mjeri. Razumijem da je Arianinu haljinu radio Giambattista Valli, tako da je još više smiješno. Nije to uredu, ne zbog mene, već zbog @aminahasanbegovića koja je napravila originalnu haljinu.

Arianu Grande na društvenim mrežama prati 172 miliona, i fotografiju je podijelila na svom profilu. Prosudite sami:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti