Bračni par Šehić uživa u zimskim čarolijama

Piše: Redakcija

Golman Fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić i njegova dugogodišnja partnerica, 24-godišnja studentica socijalne pedagogije Merjem Tufekčić, početkom januara izgovorili sudbonosno „DA“. Svadbenom slavlju, upriličenom u sarajevskom hotelu „Swissotel“, prisustvovalo je 70 zvanica, uglavnom najbližih prijatelja i članova porodice.

– Merjem i ja smo se dogovorili da ćemo zvati samo porodicu. Njena mama ima pet sestara, u Sarajevo je došla i porodica njenog oca, dok su s moje strane prisustvovale mamine sestre, i od mog rahmetli oca brat i sestra. Nismo htjeli praviti veliku svadbu, jer jednostavno ne bismo sve ni stigli organizirati – kaže Ibrahim za naš magazin, koji se dan kasnije s Merjem vjenčao i šerijatski.

Nakon što su se slegli utisci od vjenčanja bračni par se uputio u Tursku, koja im je trenutna adresa, a slobodne trenutke iskoristili su s prijateljima da se zabave i uživaju u zimskim čarolijama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti