Svi na snijeg!

Piše: Redakcija

S krajem stare i početkom ove godine većina slavnih i poznatih kao da nestane s Planete. Ustvari, oni se samo rasporede po njenim najljepšim destinacijama. One koji se sada sunčaju ovog puta ćemo zanemariti.

Idemo na planine, na snijeg, baš kao što su to učinili Severina i njen sin Aleksandar, koji su odletjeli do alpskog skijališta Nassfeld-Hermagor na granici Austrije i Italije. Skupa su se sanjkali, a mališan je ovdje prvi put stao na skije. Njegova mama je, također, skijala, ali je, kazala je, bila jako oprezna, jer je posljednjih deset godina tri puta lomila nogu, doduše ne na skijanju.

Među holivudskim zvijezdama ove godine je najpopularniji kalifornijski Mammoth. Tamo je s porodicom, suprugom Gavinom Rossdaleom i sinovima Kingstonom i Zumom, odsjela pasionirana skijašica Gwen Stefani. Po cijele dane provodi na snijegu.

snijeg gwen3 snijeg gwen1 snijeg gwen2

U istom mjestu skija i Seal sa svojom djecom. Ovog puta bez bivše supruge Heidi Klum.

snijeg seal

Glumica i model, Diane Kruger, odlučila se za mondeni zimski centar U Koloradu, Aspen. Međutim, umjesto na snježnim padinama, „uhvaćena” je u šetnji i shopingu sa suprugom Joshuom Jacksonom. Da on nije bio u blizini, teško biste ispod sive kape, kaputa i bez trunke šminke prepoznali ovu ljepoticu s crvenih tepiha i stranica modnih časopisa.

snijeg diane kruger

Heidi Montag: Skok u bazen okružen snijegom

snijeg heidi6 snijeg heidi2  snijeg heidi4 snijeg heidi5

Heidi Montag i Spencer Pratt, „zvijezde” američkih reality showa koji se dosad mogu „pohvaliti” sa po dva miliona dolara potrošenih na plastične operacije i odjeću, također zimuju u Aspenu. Fotografima su pozirali u bazenu na otvorenom i sa šampanjcem u rukama. Ništa ne bi bilo čudno da donedavno nisu govorili o tome kako žive kod Heidinih roditelja, jer su bankrotirali zbog njenih operacija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti