Tuga ne prolazi: Oglasila se sestra Kobea Bryanta

Piše: Redakcija

Sestre Kobea Bryanta rijetko su se pojavljivale u javnosti, no, to nije bio razlog da brat sa ponosom ne ističe njihov uspjeh u školi i način na koji su postale pametne i nezavisne žene.

Vijest o tragičnoj smrti sve je prekinula i u život Sharie Washington, njegove starije sestre, unijela mnogo tuge. Adekvatnih riječi nije imala, samo je objavila kolaž njihovih zajedničkih fotografija, koji sadrži mnogobrojne uspomena. Profilna fotografija na njenom Facebook profilu je crna.

Gepostet von Sharia Washington am Montag, 27. Januar 2020

– Ljubav i podrška tebi i tvojoj porodici, naša srca su slomljena – oglasili su se brojni poštovaoci i prijatelji porodice

Sharia danas živi u Las Vegasu. U rodnoj Philadelphiji završila je srednju školu “Lower Merion”, kao i fakultet ”Temple”. Srednju školu ”Lower Merion” pohađao je i tragično preminuli košarkaš. Prethodnih dana, ispred škole obožavatelji danima ostavljaju cvijeće i oproštajne poruke u njegovu čast.

Gepostet von Sharia Washington am Dienstag, 4. August 2015

S druge strane, mlađa sestra Shaya nije oglašavala nakon tragične vijesti.

Gepostet von Shaya Bryant-Tabb am Samstag, 17. Dezember 2016

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti