Srceparajuće fotografije Kobea Bryanta s kćerkom Giannom

Piše: Redakcija

Nakon što je legendarni košarkaš Kobe Bryant uz 13-godišnju kćer Giannu i još sedmero ljudi smrtno stradao u padu helikoptera mnogi su se pitali zašto na utakmicu nisu krenuli automobilom. Obožavatelji Kobea Bryanta, uključujući novinare koji prate njegovu karijeru od 1996., kada je stigao u Los Angeles Lakerse, znaju kako je legendarni košarkaš često letio u privatnom helikopteru.

Prije desetak godina prvi put o tome je progovorio u magazinu GQ kada je rekao kako odlazi na treninge i utakmice helikopterom da bi skratio vrijeme puta i da ne bi umarao leđa. Naime, vožnja helikopterom za Bryanta je postala prava muka kada je imao lakšu povredu leđa, a nije želio propuštati utakmice. Kasnije, kada su došla djeca, nastavio je s vožnjama te je kupio vlastiti helikopter u kojem se jako često vozio. Automobil je koristio samo za kraće relacije.

https://www.instagram.com/p/B739hHOAl-p/

Naime, od elitnog predgrađa Orange Countyja, u kojem je Kobe Bryant živio s porodicom, do središta Los Angelesa udaljenost je oko 80 kilometara, a često bi zbog gužvi taj put trajao oko dva sata. Zbog toga se legendarni košarkaš sve češće vozio helikopterom zbog porodice koja ga je čekala, prvo nakon što je dobio drugo, treće te na kraju i četvrto dijete. Jednostavno je želio provoditi više vremena sa svojim kćerima. U nastavku vam donosimo srceparajuće fotografije košarkaša s 13-godišnjom kćerkom.

https://www.instagram.com/p/B739Z1rB4kS/

https://www.instagram.com/p/B735-PkiKGb/

View this post on Instagram

RIP Kobe bryant and Gianna Bryant#kobebryant

A post shared by Nwogu Ikechukwu Engr (@nwogunnaikec) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti