Novosti

Detalj koji je možda otkrio tajnu: Je li Cristiano Ronaldo Georginu odveo pred oltar?

AFP

Georgina i Ronaldo u vezi su tri godine i zajedno dobili djevojčicu Alanu Martinu, a zgodna Argentinka spremno je prihvatila odgoj i majčinsku figuru ostale Ronaldove djece. Iako su poprilično ozbiljni, te su se čak i zaručili, Cristiano i Georgina Rodriguez nikada nisu javno govorili o vjenčanju i braku. O njihovim privatnim odlukama, planovima u ljubavi jako malo se zna. Par je tajnoviti kada su u pitanju teme o njihovom privatnom životu, a mlada Argentinka čak nikada nije dala intervju i sebe stavljala u prvi plan.

Javnost je tek nakon što je veliki dijamantni prsten zablistao na njenoj ruci zaključili da se par zaručio, a onda su krenula nagađanja oko vjenčanja o čemu najbolji nogometaš svijeta šuti već duge tri godine koliko su zajedno. Uprkos svemu, Ronaldo i Georgina praktički žive kao u braku, zajedno odgajaju četvero djece, najstarijeg Ronaldova sina kao i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka te svoju kćerkicu Alanu Martinu.

No, sada su se pojavile indikacije da je slavni Portugalac svoju voljenu zaručnicu ipak odveo pred oltar i to u potpunoj tajnosti. U svojoj zahvali na sve čestitke koje je primila za 26. rođendan lijepa Georgina je napisala:

– Ne mogu tražiti ništa više osim zdravlja i ljubavi u svojoj porodici. Hvala vam svima na prekrasnim željama, cvijeću i poklonima koji ste slali. Hvala i mom suprugu što mi je pružio najljepši život i podario djecu. Volim te.

Oslovivši ga suprugom tamnokosa ljepotica dala je naslutiti da je već u braku s nogometašem, što su uveliko prenijeli svi svjetski mediji.