Otkriven sadržaj emotivnog pisma princeze Diane: Predosjetila je sudbinu mlađeg sina?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Paul Burrell, bivši batler princeze Diane na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju pisma koje je pisala pokojna princeza, a kroz koje je pokazala svoju snagu, ljubav prema sinovima i tugu jer je, kako se vjeruje, predosjetila da će se nešto dogoditi. 

– Dok Harry, Meghan i Archie počinju graditi novi život, sjetio sam se riječi koje mi je princeza Diana napisala prije mnogo godina. Riječi su to bezuslovne ljubavi koje su dana itekako prikladne, iako ih je ona napisala prije više od 24 godine – napisao je on ispod fotografije. 

https://www.instagram.com/p/B7yDcEVj9C-/?utm_source=ig_embed

Naime, Diana je u pismu, po mišljenju analitičara, predvidjela da će njenim sinovima trebati ogromna snaga za sve izazove. 

– Volim svoje dječake do smrti i nadam se da će sjeme koje sam posadila i dalje rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost – napisala je ona. 

Podsjećamo, Meghan i Harry su 8. januara saopćili da žele da odstupe od dužnosti kao članovi kraljevske porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti