Šuškalo se o prevari: Petar Strugar otkrio detalje o početku veze s Milicom Todorović

Piše: Redakcija

Veza poznate pjevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara u posljednje je vrijeme jedna od svakodnevnih tema u regionalnim medijima. Pisalo se i da je početak njihove veze obilježen Petrovom prevarom, tačnije da je vezu s Milicom započeo dok je još bio u vezi s dizajnericom interijera i plesačicom Tamarom Gavrilović. No, Petar je sada otkrio je li to istina. 

– Tamara i ja nismo zajedno od početka prošle godine, a s Milicom sam u sretnoj vezi skoro tri mjeseca. Ostavljam čitaocima da izračunaju kako to može paralelno da se poveže – rekao je on. 

Njih dvoje su nedavno otkrili i kako su se upoznali. 

– Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Milica još nije počela da trenira, još uvijek skuplja hrabrost, ali dolazi redovno da nam pravi društvo – rekao je Petar. 

https://www.instagram.com/p/B7tnQMJnMxu/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti