Nedugo nakon raskida sa saudijskim milijarderom Rihanna ponovo ljubi

Piše: Redakcija

AFP

Nedugo nakon što je javnost doznala da je Rihanna prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim biznismenom i milijarderom Hassanom Jameelom, strani mediji šuškaju da pjevačica ljubi dugogodišnjeg prijatelja, repera A$AP Rockyja. Naime, “The Sun” piše da su Rihanna i 31-godišnji Njujorčanin posljednjih dana jako bliski, a osim što su viđeni u izlasku na humanitarnom koncertu, kasnije su proveli noć u hotelskoj sobi.

https://www.instagram.com/p/B6TTU0vHMmN/?utm_source=ig_embed

Ipak, pjevačica još uvijek ne želi potvrditi vezu s reperom budući da smatra da je njihova veza još u povojima.

– Oni uživaju dok su zajedno. Odnos je posve ležeran i Rihanna ne razmišlja o budućnosti. Ona je odnedavno single djevojka koja se zabavlja – objasnio je izvor.

Ovo nije prvi put da mediji povezuju Rihannu i Rockyja koji su dugogodišnji prijatelji. Poznaju se još od 2013. godine kada je pjevačica glumila u spotu za njegovu pjesmu ‘Fashion Killa’, a iste su ih godine paparazzi uhvatili kako se strastveno ljube na ulicama New Yorka.

Osim druženja na humanitarnom koncertu ‘Yams Day Benefit’ sredinom januara, u decembru su pozirali zajedno na crvenom tepihu dodjele Britanskih modnih nagrada. Rocky je nedavno proveo mjesec u švedskom zatvoru zbog fizičkog napada na muškarca na ulicama Stockholma. U cijeli se slučaj upleo i američki predsjednik Donald Trump, a reper je ubrzo pušten kući u New York.

Prije Rihanne, ljubio je poznate dame poput manekenki Chanel Iman i Kendall Jenner te reperice Iggy Azaleaje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti