Anabelu kritiziraju jer je 14-godišnju kćerku pustila na more s dečkom: Imam povjerenje u svoje dijete

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Anabela Bukva našla se na “udaru” kritika fanova, a sve zbog činjenice da je 14-godišnju kćerku Ninu pustila na putovanje s dečkom. Srbijanski novinari su Anabelu pitali da prokomentira stav fanova. 

– Ne želim od toga da pravim neku priču. Upućena sam u to gdje sam pustila dijete. Ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa dečkom. Njegova tetka je s njima, oni su u vezi godinu i ja imam puno povjerenje u svoje dijete – rekla je Anabela, a prenosi Glossy. 

View this post on Instagram

❤moje

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Podsjećamo, o Anabeli se u prethodnom periodu dosta pisalo zbog činjenice da se razvela od Andreja Atijasa s kojim je, kako ističu, ostala u prijateljskim odnosima.

– Dobro sam jer znam da ću u Andreju uvijek imati prijatelja, kao i on u meni. Nekoliko puta sam rekla da nama ljubav nije bila problem, već da naša razmišljanja u vezi s mnogim stvarima nisu bila ista. Najbolje i najpametnije je bilo da se raziđemo. Pošto je on otac moje Blankice, uvijek će moći da je viđa. Nećemo da se opterećujemo pravilima da kod mene bude pet dana, a kod njega dva. Sud je dodijelio starateljstvo meni, a Andrej može uvijek da dođe kod nas i da bude s njom koliko god želi – piše Story.rs. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti