Neopisiva sreća u domu popularnog fudbalera: Stiže četvrto dijete

Piše: Redakcija

Sredinom juna prošle godine, fudbaler Real Madrida, Sergio Ramos i voditeljica, Pilar Rubio izrekli su sudbonosno ‘da’. Sreća tu ne prestaje. Prije nekoliko dana otkrili su da očekuju svoje četvrto dijete, zbog čega su jako uzbuđeni. Lijepa Pilar sretnu je vijest odlučila obznaniti u emisiji „El Hormiguero“, gdje je priznala da je u drugom stanju i da će njihova porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana. Nije puno otkrivala, ali je rekla da spol još nije poznat, što aludira da je trudnoća tek na početku.

Nakon sretne objave, još se jednom javila i to putem društvenih mreža. Naime, voditeljica je objavila fotografiju na kojoj pozira tokom treninga.

– Jako mi je bitno da nastavim s tjelovježbom i tokom trudnoće, tako da pratim ritam svog tijela i riječi profesionalaca – napisala je uz simpatičnu  fotografiju na kojoj pozira s jednogodišnjim sinčićem Alejandrom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti