Nataša Bekvalac: Želim ostvarenog čovjeka da mu ja ne plaćam kafe

Piše: Redakcija

Nataša Bekvalac rijetko govori o ljubavnom životu otkako je imala brojne „krahove“, a sada je otvorila dušu. 

– Nisam došla do recepta, ali jesam do zaključka da ja više ne mogu da budem sa slabićima. Ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće. Ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam uradila više od većine žena treba da bude prelijepo za mog muškarca, a ne da me maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje, da ja počnem da sumnjam u svoju ljepotu, pamet i sposobnost kao roditelja i pjevačice i sve ostalo – rekla je ona u „Balkanskom ulicom“ i dodala:

– Taj film više nećeš gledati. Nije naš problem što napredujemo, već što oni ne, ili što biramo takve. Druga godina je kako me muškarci ne zanimaju. Nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao, da bude ostvaren čovjek i da ja ne plaćam kafu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti