Oduševila fanove: Jelena Karleuša pokazala dnevnik mlađe kćerke

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Jelena Karleuša oduševila je fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju dnevnika mlađe kćerke Nike. Djevojčica je u dnevniku napisala šta je radila tokom tri januarska dana, a jedan detalj posebno je nasmijao Jelenine pratitelje. Naime, osim što je napisala šta je taj dan radila Nika je to i nacrtala. 

Podsjećamo, Jelena uz Niku ima i stariju kćerku Atinu, a u septembru prošle godine srbijanski mediji su pisali da su Jelena i njen suprug Duško za školovanje djevojčica izdvojili 14 hiljada eura. 

– U toj školi se nastava vodi na engleskom jeziku. Poznato je da Jelena ne žali novac kada je u pitanju obrazovanje njenih nasljednica, pa ni sada nije marila za cijenu, već joj je bitno da su u sigurnim rukama. U školi će imati ručak, savremene učionice, park i igralište, kao i organizovan prevoz do kuće. Jelena je posjetila nekoliko privatnih škola i odlučila da ih upiše baš u ovu – rekao je izvor tada. 

View this post on Instagram

Birthday party #day3 🎂🥂🎉🎁

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti