Je li pomirenje na pomolu? Bradley Cooper i Irina Shayk zajedno na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Bivši par Irina Shayk i Bradley Cooper ponovo su se našli u centru medijske pažnje nakon što su se pojavili na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA. Naime, iako je par na tulum stigao odvojeno to ih nije spriječilo da sretni i nasmijani poziraju zajedno za britanski Vogue, a upravo time su pokrenuli glasine da je pomirenje na pomolu. 34-godišnja manekenka i 45-godišnji glumac raskinuli su prošlog ljeta vezu koja je trajala četiri godine, a skupa imaju trogodišnju kćer Leu.

Popularna manekenka rijetko komentira svoje veze u javnosti, a nakon raskida s glumcem tek nedavno je rekla da dvoje sjajnih ljudi ne mora sjajno funkcionirati kao par. Istaknula je kako je zahvalna na vremenu koje su proveli zajedno, no život bez Bradleyja je novi početak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti